2010_House Fremantle WA
       
     
DSC_0980.JPG
       
     
DSC_0881.JPG
       
     
DSC_0902.JPG
       
     
DSC_0907.JPG
       
     
       
     
DSC_0919.JPG
       
     
DSC_0927.JPG
       
     
DSC_1008.JPG
       
     
FREMANTLE HOUSE.jpg
       
     
IMG_0637.JPG
       
     
IMG_0645.JPG
       
     
IMG_0649.JPG
       
     
IMG_0654.JPG
       
     
IMG_0653.JPG
       
     
IMG_0662.JPG
       
     
IMG_0648.JPG
       
     
IMG_0646.JPG
       
     
2010_House Fremantle WA
       
     
2010_House Fremantle WA

Photography Neil Wallace

 

This economy-driven speculative project is for a narrow site in White Gum Valley, on a site which is a 20-minute walk from Fremantle central.

The home is for an expanded nuclear family, offering private spaces for reflection as well as internal and external communal spaces for celebration. The north facing, double height courtyard allows the warm climate to reach deeper parts of the floor plan, while other areas are protected as required. The front of the property, to the south, welcomes visitors and offers protected parking.

DSC_0980.JPG
       
     
DSC_0881.JPG
       
     
DSC_0902.JPG
       
     
DSC_0907.JPG
       
     
       
     
DSC_0919.JPG
       
     
DSC_0927.JPG
       
     
DSC_1008.JPG
       
     
FREMANTLE HOUSE.jpg
       
     
IMG_0637.JPG
       
     
IMG_0645.JPG
       
     
IMG_0649.JPG
       
     
IMG_0654.JPG
       
     
IMG_0653.JPG
       
     
IMG_0662.JPG
       
     
IMG_0648.JPG
       
     
IMG_0646.JPG